torsdag 28. januar 2010

Her kommer vinteren!

Og det har endlig kommet litt snø igjen her hos oss. Etter stormen Ask var det meste regnet bort, så det var godt at det kom litt snø i går. Det blir så mye lysere og triveligere med litt snø :)

Jeg tenkte jeg skulle hive meg med på en utfordring hos STM med denne vinter LOen:

Jeg er ikke superfornøyd med resultatet her, men det får så være - jeg koser meg uansett ;)
Det ble litt mye glans på bildet etter fotograferinga, men jeg måtte jo prøve å få med glimmermisten som glitrer så fint :)

Materialer: Bazzill. Ark fra Basic Grey. Crackle paint fra Ranger. Rub-ons og snøfnugg punchen er fra MS. Ellers har jeg brukt glimmer mist og tiny alpha :)


Ha en fin torsdag :)

mandag 18. januar 2010

Sketchy Colors #7

Ukens utfordring hos Sketchy colors gikk ut på å bruke fargene turkis og brun. Jeg har tyvstartet litt på konfirmasjonssesongen og laget dette kovoluttkortet til en konfirmant :)
Materialer:
Stempel fra Kort&Godt. Blomster og bling fra Prima. Roser fra Papirloftet. Glimmermist fra Tattered Angels og blonde fra mormors syskrin :)

Sukkersött utfordring #68 - Feiring

Denne uken er temaet "Feiring" inne hos Sukkersött. Og her er mitt bidrag til utfordringen:


Materialer:


Ark fra MME. Stempel fra Fancy Pants. Bling fra Prima. Rub-ons fra MF. Blomster fra bl.a. Papirloftet. Ellers har jeg brukt Gesso som maling på kantene, og også stemplet med gesso.
Jeg har også vært så heldig å få en award av Lisbeth. Tusen takk Lisbeth, det var veldig hyggelig! Skal se om jeg får tid til å komme tilbake til awarden, og sende den videre i løpet av uken.

Skissedillaskisse #43

Jeg tenkte jeg skulle hive meg med på ukas skisse hos Skissedilla. Skissen er tegnet av Hege og ser slik ut:
Slik ble min tolkning av skissen:
En LO av meg og min lillesøster :)

Noen detaljbilder...



Materialer: Mønsterark fra MM, MME og Basic Grey. Crackle paint fra Ranger. Glimmermist fra Tattered angels. Rub-ons fra MF og knapper fra mormors syskrin :)
(fargene blir litt rare her i vintermørket, men det må jeg vel bare leve med inntil videre.. Heldigvis går det mot lysere tider!)

STM - bursdagsbonus

Dette kortet har jeg laget til bursdagsbonus-utfordringen hos Scrapping the music.
Oppgaven gikk ut på å lage et eller annet som hadde noe med bursdag å gjøre. Det eneste kriteriet var at det måtte være minst ett innslag av en knallfarge. Jeg har valgt å bruke mønsterark med en kraftig rosa farge på mitt bursdagskort :)

Materialer:
Mønsterark fra MME og Basic Grey. Stempelet er fra Magnolia, og jeg har fargelagt med disress ink. Teksten er skrevet ut fra dataen. Blomster fra Prima. Knapper og metallpynt fra Kort&Godt.

tirsdag 12. januar 2010

En julete LO :)

I helga fikk jeg endelig printet ut litt bilder fra jula som jeg kunne kose meg med. Jeg fikk blant annet laget denne LOen med bilde av meg og mamma :)


Mønsterarkene jeg har brukt er fra Maja D, Papirdesign og Bo Bunny. Ellers har jeg vært på et dypdykk i mormors syskrin og sikret meg mange fine skatter til prosjektene mine. På denne LOen har jeg brukt en fin gammel blonde :)

Jeg synes det er så fint med treknapper, og endelig fikk jeg sikret meg en boks med fine knapper fra Kort og godt.


Litt flere detaljer.. Jeg har brukt symaskin rundt hele LOen. Her er det nesten ikke en eneste LO som unnslipper symaskinen for tida ;) Ellers har jeg dilla på crackle paint og glimmermist, så det måtte også med :)
Ha ei fortsatt fin uke!
Klem fra Tonje


onsdag 6. januar 2010

Vi fire...

Selv om jeg for tiden omtrent bor i ei pappeske, klarer jeg å snike meg til litt hobbylering :D Det er litt pes å finne fram alt av utsyr fra 5 ulike esker, men det er jo såå verdt det! Elsker å sitte å kose meg med å lage kort eller albumsider.

Når jeg endelig hadde funnet fram scrappeutstyret, var det en LO som ble resultatet denne gangen. LOen er en gave til lillesøster og bildene er fra da vi var småtroll :)
Materialer:
Mønsterark fra Websters pages og Papidesign. Blomster fra Prima og Papirloftet. Bokstavene jeg har brukt er thickers og tiny alpha. Bling fra Prima. Rub on fra MF og Maya Road. Crackle paint fra Ranger.