tirsdag 27. april 2010

Skissedillaskisse #57

Her er mitt bidrag til ukens skisse hos Skissedilla. En enkel LO som ble ganske så gul - og kul? ;)


Noen detaljer:





Materialer: Blomster fra Prima. Sommerfugl fra Jenni Bowlin. Selvlaget farge-mist laget av distress ink og vann. En blondeserviett og en liten merkelapp fra mormors syskrin :)
XOXO
Tonje :) :)

mandag 19. april 2010

Masseproduksjon

Jeg hadde noen damer på jobb som gjerne ville at jeg skulle lage konfirmasjonskort til dem, så da var det bare å sette i gang med masseproduksjon :P Synes dette oppsettet med tagene ble ganske så fint - meeen det blir nok forhåpentligvis ei stund til jeg lager flere av disse ;) Man blir ganske fort lei av å lage kort som nesten er helt like...


Gode ord til konfirmanten:
Ha en flotters kveld!

Klem fra Tonje :) :)

Sketchy Colors #20

Dette kortet har jeg laget til ukens utfordring hos Sketchy Colors. Der skulle vi ta utgangspunkt i en skisse. Før helgen fikk jeg pakken jeg hadde bestilt fra Trel i posten, så nå har jeg sikret meg noen av de nydelige mønsterarkene fra Maja Design - Crea Diem :)

Jeg har til og med tatt meg tid til å gjøre litt mer enn å bare lage skrivefelt på innsiden ;)



Materialer: Stempel fra Whiff of joy, Stempelglede og Kort&Godt. Bling fra Prima. Mønsterark fra Maja D. En liten kakeserviett og noen roser :)



Ha en superduper dag!


Klem fra Tonje :)



onsdag 7. april 2010

Livets små øyeblikk

Denne LOen har jeg laget til Scrappehusets utfordring om å scrappe hverdagsbilder. Vi skulle i tillegg følge en skisse. Jeg valgte å scrappe dette bildet av mitt nydelige lille fadderbarn som har funnet ut at tærne er fine leketøy :)


Materialer:
Mønsterarket og den store rosen er fra Prima. De små rosene har jeg kjøpt hos Papirdesign i Bodø. Teksten har jeg printet fra datamaskinen. Tiny alpha og thickers. Stickles fra Ranger og en bit blonde fra mormors syskrin.


Just magnolia - Fold it!

The challange at just magnolia this week is to make a card with two or more folds. I've made this card with cute Tilda blowing hearts.


Some details:
Hope you are having a great day!

Love Tonje

torsdag 1. april 2010

Scrappehusets BloggWalk

Siden jeg sitter her på hytta med et til tider ustabilt mobilt bredbånd (det er vel heller regelen enn unntaket det er snakk om her), var det bare så vidt jeg fikk med meg nyheten om at jeg var blitt valgt ut til BloggWalken for mars hos Scrappehuset. Det var en veldig hyggelig overraskelse å få på denne skjærtorsdagen :) Mange tusen takk til Torill som valgte meg ut - det var bare utrolig hyggelig! :D

Påskeklem fra Tonje :) :)