mandag 16. mai 2011

She's so cute 12 - Stjernebok!

Denne stjerneboken blir mitt bidrag til oppgaven til Pia Bau hos TJSC. Oppgaven gikk ut på å bruke blonde på et prosjekt - og i denne stjerneboka er det en god del blonde ;) Har brukt blonde både som dekor inni boka, og som lukkemekanisme for å knyte sammen boka.

Stjerneboka er laget som en gave til lillesøster, og bildene inni boka er av meg og lillesøster da vi var små :) Om under en måneds tid skal jeg ha et kunst og håndverksprosjekt på barneskolen der jeg jobber, og da tenkte jeg ungene skulle få lage hver sin stjernebok. Det blir nok litt av et prosjekt! Godt at vi har en hel uke på oss, og at de minste ungene ikke skal være med på mi gruppe :)

Her kommer et aldri så lite bilderas av min stjernebok:Papirene jeg har brukt er hovedsaklig fra Prima, Bo Bunny og Inkido.Rub-ons fra Melissa Frances og Jenni Bowlin. Ellers har jeg brukt en del blonde, knapper, fjær, sommerfugler og noen blomster som pynt.


Klem fra Tonje Tomine


7 kommentarer:

 1. wow fantastik smuk stjerne bog/album fyldt med lækre detaljer og søde blonder. Tusind tak for at du deltager i min udfordring hos TJSC.
  knus Pia

  SvarSlett
 2. wow, denne var virkelig nydelig. kunna tenkt meg å bladd i den og studert den nøye.
  finnes det en mal til denne?
  takk for ditt bidrag. klem pia

  SvarSlett
 3. ååå, jeg elsker prosjekter hvor man ser at personen som har laget det, har lagt hele sjela si i det=) knallflott rett og slett.

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 4. WOW!!!! Vet ikke om jeg noen gang har sett noe så vakkert laget av papir før jeg. Du må jo være verdens mest tålmodige dame som har laget denne, og så snill du er som har tenkt å lære elevene dine dette :) Kan du ikke komme hit å lære meg også..
  Tusen takk for at du deltar hos oss.
  Ønsker deg ei fantastisk helg :)
  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 5. Ble rørt jeg nå! For en herlig personlig gave å gi lillesøsteren sin da:) Nydelig stjernebok, og som GE sier....du MÅ være en tålmodig dame:)
  Heldige elever som skal få lære!
  Nydelig stjernebok i herlige farger!

  Takk for at du deltar med den hos TJSC

  Smil fra Anne:)

  SvarSlett
 6. Oi!!! Blir såååå imponert over disse stjernebøkene, og denne var ikke noe unntak. Virkelig flott!

  Tusen takk for bidraget!

  SvarSlett
 7. Wow, så utrulig fin den var! Rålekker! :)

  SvarSlett